• About Us

Introduction

The goals of the School of Global Studies, Hallym University are to foster students to be internationally able talented persons in each major field of study in educating them. The students in the School of Global Studies get to develop their capabilities as global talented persons by completing major classes with the systematic foreign language education.

When they become seniors, they take another step towards their goals by graduating from the university with necessary professional knowledge and skills based on these experiences. Above all, the important points are to be able to develop sense and sensibility as the global talented persons through the curriculums of 4 years. And they will be born again as the important talented persons who can make a contribution to society. All the professors and staff members in the School of Global Studies will generously support students to strengthen their spirit of challenge and solve difficulties that they can experience in the curriculums. These differentiated efforts of the School of Global Studies will be the foundation to maximize individual students' ability with special interests and under the guidance of professors.