Notice

[글로벌비즈니스전공] 디지털마케팅 국제 공모전 안내

• 작성자 글로벌학부관리자
  • 작성일 21.01.05

디지털마케팅 국제 공모전 참여에 관심있는 학생을 모집합니다.

미국에서 개최되는 공모전으로 모든 나라의 학부학생들에게 오픈되어 있습니다.

올해는 Super Coffee라는 회사를 위한 디지털마케팅 전략을 제안하는 프로젝트네요.

1라운드는 비디오 촬영 영상 제출, 2라운드는 실시간 온라인 프리젠테이션입니다.

자세한 내용은 아래 공지문의 링크를 참조하기 바랍니다

아래 공모전 참여에 관심있는 학생은 1월 11일(월)까지

마케팅커뮤니케이션테크놀로지 전공주임 최정화 교수님 (jhchoi@hallym.ac.kr)께

연락하기 바랍니다.

Spring 2021 Competition Announcement

Digital Marketing Competition Logo

What Makes the Spring 2021 Digital Marketing Competition Super?Case Sponsor: Super Coffee ? Released Later This Week
We are excited to be working with Super Coffee this spring; the fastest growing food and beverage company in the United States. As we work toward our January 9th case study release date, visit their website DrinkSuperCoffee.com, watch the video of CEO and Super Coffee inventor Jordan DeCicco provided below, and register for the spring competition.
Video: Meet Super Coffee
How the Competition WorksRegister
Step 1: Register as a Team or Professor
Visit DigitalMarketingCompetition.com and register as your school's professor of record, or have your team(s) officially register to get started. Once registered, you'll receive an email from the competition with the password to the case study on January 9th, 2021
Register Now
Round One Video
Step 2: Round One Video
Once your team completes their digital marketing strategy, they'll record an 8-minute presentation that will be uploaded to YouTube. The link will then be shared with the competition coordinators for judging. For full competition rules, click here.
Final Pitch to Super Coffee
Step 3: Final Pitch to Super Coffee
When your team(s) make the finals, Super Coffee will invite you to pitch live to the management team and other industry professionals virtually in May 2021. The winning teams will receive the coveted blue trophy and $1,000 for first place, $500 for second, and $250 for third.
Register Now